S-a reîntors Muiu

by Daniel Chiriţă

Bucurie mare, cel mai gelat îndrăgit jucător al naţionalei de fotbal a României (normal că fotbal, băi, doar e singurul sport din România!), preaiubitul, preamăritul, preaprăfuitul Muiu a revenit. Şi, mai presus de toate, şi-a cerut şi scuze de la antrenor. Nu oricum, băi! S-a ridicat în picioare şi şi-a cerut scuze. În picioare! Eu zic că pentru gestul ăsta merită să îi acordăm încă o şansă. A şaptesutepaişpea. O merită din plin. Nu a mai tras pe nas, nu s-a mai bătut prin birturi, a devenit băiat de casă. Şi s-a şi ridicat în picioare. Şi toate astea fără ca poporul să trebuiască să doneze câte doi euro ca să îşi poată plăti datoria.

Nu are importanţă că nu dă goluri. Nu contează că nu dă pase de gol. Sau măcar pase. Şi-a cerut scuze. În picioare! Pentru asta merită măcar îmcă treizecişopt de selecţii în naţională. Minim!

Sunt curios dacă ne-o trage sau nu Bosnia, cu Muiu la cârnă…

PS: Stai jos, Muiule, nota 2!

Editat 27.03: Se pare că Muiu şi-a demonstrat încă o dată valoarea (dacă mai era nevoie). Bosnia: 2 – România: 1. Dar îl iertăm şi de data asta pentru că i-au curs mucii.