tourismguide.ro – spam “din greşeală”

by Daniel Chiriţă

Habar nu am cine este tourismguide.ro, nici nu îmi doresc să aflu. Cert este că fac spam, la fel ca şi toţi ceilalţi mojici. Hilar este, în schimb, subsolul mesajului spam care sună în felul următor:

Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor, va rugam sa trimiteti un e-mail la admin@tourismguide.ro cu titlul “dezabonare” sau dati pe DEZABONARE si nu veti mai primii alte oferte din partea firmei noastre.

Aşadar, îmi apreciază intimitatea (nu ştiu exact care părţi intime mi le apreciază cu adevărat, dar am câteva idei pentru ei). Sunt curios cum ar fi putut să comită această eroare… Or fi scris greşit adresa de email a altcuiva? M-or fi ales în mod greşit din lista de emailuri cărora NU trebuia să le trimită spam? S-au gândit că m-ar putea interesa mesajul lor şi s-au înşelat?

A… Să nu uit! Şi pentru faptul că sunt un vorbitor fluent al acestei limbi, mi-au trimis un alt mesaj, de data această în limba maghiară. În fine, mesajul stă mersi bine în cutiuţa de spam, printre alte viagre şi abonamente la hbo. Concluzie: tourismguide.ro = spam.